Το Athens spotlighted είναι ένα πρόγραμμα που θέλει να προωθήσει την πόλη της Αθήνας σε όλες τις εκφάνσεις της: πολιτισμό, φαγητό, ψώνια, νυχτερινή ζωή κτλ.

Η κάρτα είναι δωρεάν και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες εκπτώσεις σε αρκετά μουσεία, καταστήματα, εστιατόρια κτλ.

Ποιοι πήραν την πρωτοβουλία για αυτό το πρόγραμμα;

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και το εβδομαδιαίο περιοδικό «Αθηνόραμα» συνεργάστηκαν και ξεκίνησαν αυτό το πρόγραμμα.

Τι μπορώ να κάνω με αυτήν την κάρτα;

Η Athens Spotlighted card σας παρέχει εκπτώσεις σε όλη την πόλη της Αθήνας. Μαζί με την κάρτα, θα πάρετε μια λίστα με μια επιλογή από εστιατόρια, πολιτιστικά μνημεία, μουσεία, γκαλερί, νυχτερινά κέντρα και μαγαζιά. Απλά δείξτε την κάρτα σας στην είσοδο και θα πάρετε την έκπτωση. Επίσης μπορείτε να βρείτε την λίστα όλων των συμμετεχόντων του προγράμματος στην ιστοσελίδα του Athens Spotlighted. Συγχρόνως, αυτή η κάρτα σας δίνει μερικές έξτρα ιδέες όταν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, καθώς περιλαμβάνει λεπτομέρειες και ώρες λειτουργίας.

Πού μπορώ να βρω αυτήν την κάρτα;

Μπορείτε να πάρετε την δωρεάν κάρτα κατά την άφιξή σας στο κεντρικό γραφείο πληροφοριών (επίπεδο Αφίξεων) στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ! (Σημείωση: δεν χρειάζεται να δείξετε το εισιτήριο της πτήσης σας, άρα μπορείτε να το πάρετε και όταν παίρνετε κάποιον από το αεροδρόμιο.)

Οι μαθητές του ΟΜΙΛΩ αγαπάνε την Αθήνα και ξέρουν ότι είναι ένας υπέροχος προορισμός. Κάντε κλικ στα άρθρα του blog για περισσότερες ιδέες κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας στην πόλη! Απολαύστε την βόλτα σας στην Αθήνα!

http://www.athenspotlighted.gr/